Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlamış nar görmek

Rüyada çatlamış nar görmek

Rüyada çatlamış nar görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yatırımların heba olacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlamış nar gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Rüyada çatlamış nar görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine işaret eder.

Rüyada dudak çatlaması görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işarettir.

Rüyada çatlamış toprak görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer çatlaması görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar çatlaması görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalettir.

Rüyada çatlayan yumurta görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çatlayan bina görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerini çatlamış görmek rahatının yerine geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments