Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer çatlaması görmek

Rüyada yer çatlaması görmek

Rüyada yer çatlaması görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, atılan adımların zarar getireceğine inanılır.

Rüyada yer çatlaması gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden beklentileriniz gerçekleşmediğinde hırçınlaşabilirsiniz.

Rüyada yer çatlaması görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, muradın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayna çatlaması görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada çatlamış ayak görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dudaklarını çatlamış görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarı çatlamış ev görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlamış cam bardak görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlamış tavan görmek zorluklarının biteceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments