Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini çatlamış görmek

Rüyada ellerini çatlamış görmek

Rüyada ellerini çatlamış görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ellerini çatlamış gördüyseniz:

  • Bazı durum veya ilişkiler daha fazla anlayışlı olmayı, daha fazla sevgiyi veya daha akıcı diyaloğu hak ediyor olabilir.

Rüyada çatlamış el görmek sıkıntının günden güne artacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulur.

Rüyada ellerini çatlamış görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada çatlamış nar görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudaklarını çatlamış görmek konforunun artacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına rivayet eder.

Rüyada dudak çatlaması görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine delalet eder.

Rüyada çatlamış çay bardağı görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulur.

Rüyada çatlamış ayak topuğu görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam çatlatmak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments