Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlayan bina görmek

Rüyada çatlayan bina görmek

Rüyada çatlayan bina görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, stresinin çoğalacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, ana baba sözü dinlemeye, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatlayan bina gördüyseniz:

  • Belli konularda ders almamakta ısrar ediyorsunuz.

Rüyada çatlamış bina görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada çatlayan bina görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, hayır duaları alacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada camı çatlatmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, zenginliğe rivayet etmektedir.

Rüyada dudak çatlaması görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Rüyada çatlamış cam görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada çatlamış toprak görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada camın çatlamasını görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına yorulur.

Rüyada yumurtanın çatlamasını görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments