Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak yumurta vermek

Rüyada çatlak yumurta vermek

Rüyada çatlak yumurta vermek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çatlak yumurta vermek gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada çatlak yumurta vermek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada çatlak duvar görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, işlerinin kapanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işarettir.

Rüyada çatlak toprak görmek patron koltuğunda oturacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet eder.

Rüyada evde çatlak görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerde çatlak görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada çatlak gözlük görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, umutlarını yitireceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çatlak alyans görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments