Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde çatlak görmek

Rüyada yerde çatlak görmek

Rüyada yerde çatlak görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yerde çatlak gördüyseniz:

  • Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada yerde çatlak görmek ilişkilerin noktalanacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda çatlak görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, başının ağrıyacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak balkon görmek zorluklarını aşacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada evde çatlaklar görmek yeni bir araba satın alınacağına, zaaflarına kapılacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet eder.

Rüyada çatlak fincan görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer çatlağı görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada çatlak alyans görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine tabir olunur.

Rüyada çatlak el görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, kime danışacağını bilemez olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments