Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak alyans görmek

Rüyada çatlak alyans görmek

Rüyada çatlak alyans görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlak alyans gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Rüyada çatlak alyans görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlak dudak görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, saygınlık göreceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek kötülüklerden uzak kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çatlak cam görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak balkon görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, dünya malının çoğalacağına, sorunsuz geçeceğine rivayet eder.

Rüyada duvar çatlağı görmek yağmur yağmamasına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, onu darda bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada göbekte çatlak görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuk çatlağı görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments