Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak gözlük görmek

Rüyada çatlak gözlük görmek

Rüyada çatlak gözlük görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, dostlardan zarar görüleceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada çatlak gözlük gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada çatlak gözlük görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada yer çatlak görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, de zenginliğe kavuşacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında çatlak görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada çatlak yol görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta çatlak görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine yorulur.

Rüyada çatlak fincan görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada çatlak cam görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş hayatında başarılı olmaya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments