Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak toprak görmek

Rüyada çatlak toprak görmek

Rüyada çatlak toprak görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bahtının da çok parlak olacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatlak toprak gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Rüyada çatlak toprak görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, onlara doyasıya sarılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada binada çatlak görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada çatlak merdiven görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına delalet eder.

Rüyada deprem çatlakları görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda çatlak görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, hayatının güzelleşeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine yorulur.

Rüyada evde çatlak görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğum çatlağı görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada çatlak ayak görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, engellerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments