Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak yer görmek

Rüyada çatlak yer görmek

Rüyada çatlak yer görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işarettir.

Rüyada çatlak yer gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Rüyada yer çatlağı görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına yorulur.

Rüyada yer çatlak görmek planlarının işe yarayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine inanılır.

Rüyada çatlak yer görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada çatlak yumurta vermek psikolojik olarak düzeleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta çatlak görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada deprem çatlağı görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments