Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem çatlağı görmek

Rüyada deprem çatlağı görmek

Rüyada deprem çatlağı görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yeni çalışmalara girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem çatlağı gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Rüyada deprem çatlağı görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem çatlakları görmek bir yandan cenaze olacağına, ömrünün de uzun olacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak cam görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, kazancının katbekat artacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatlak gözlük görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topuk çatlağı görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına inanılır.

Rüyada göbekte çatlak görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Rüyada cam çatlağı görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada çatlak yumurta vermek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments