Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer çatlak görmek

Rüyada yer çatlak görmek

Rüyada yer çatlak görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kötü duygularından arınacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada yer çatlak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada yer çatlağı görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına alamet eder.

Rüyada yer çatlak görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işsiz kalmaya, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatlak yer görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak cam görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, hem de zengin biri olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada çatlak cam bardak görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada çatlak bilezik görmek dış ticarete atılacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Rüyada çatlak topuk görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işarettir.

Rüyada cam çatlağı görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments