Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta çatlak görmek

Rüyada vücutta çatlak görmek

Rüyada vücutta çatlak görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, çok zarar göreceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücutta çatlak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Rüyada vücudunda çatlaklar görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada vücutta çatlak görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda çatlak görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada vücut çatlağı görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada çatlak yer görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada çatlak el görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, yeni işlerin geleceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada evde çatlaklar görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada çatlak duvar görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments