Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binada çatlak görmek

Rüyada binada çatlak görmek

Rüyada binada çatlak görmek koltuğunun da yükseleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, boş yere korku duyulacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına inanılır.

Rüyada binada çatlak gördüyseniz:

  • Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada binada çatlak görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak anahtar görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada çatlak ayak görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada çatlak topuk görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatlak alyans görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına alamet eder.

Rüyada göbekte çatlak görmek işlerine yeni işler katacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yerde çatlak görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments