Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem çatlakları görmek

Rüyada deprem çatlakları görmek

Rüyada deprem çatlakları görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, birçok ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem çatlakları gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Rüyada deprem çatlakları görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, arzularının yerine geleceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalettir.

Rüyada deprem çatlağı görmek hayatının da kolaylaşacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalettir.

Rüyada çatlak yol görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, takdir toplayacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada göbekte çatlak görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, birikiminin artacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuk çatlağı görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Rüyada çatlak pencere görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak bardak görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments