Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak ayak görmek

Rüyada çatlak ayak görmek

Rüyada çatlak ayak görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, mal ve para sahibi olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak ayak gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada çatlak ayak görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, hastalıklarını yeneceğine yorulur.

Rüyada çatlak ayak topuğu görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, herhangi zarara uğramayacağına inanılır.

Rüyada bacakta çatlak görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatlak alyans görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak topuk görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Rüyada çatlak merdiven görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde çatlaklar görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işarettir.

Rüyada çatlak bacak görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments