Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak merdiven görmek

Rüyada çatlak merdiven görmek

Rüyada çatlak merdiven görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada çatlak merdiven gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada çatlak merdiven görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak beton görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, çok zor duruma düşüleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatlak topuk görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada çatlak yol görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binada çatlak görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada karın çatlağı görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments