Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda çatlak görmek

Rüyada vücudunda çatlak görmek

Rüyada vücudunda çatlak görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda çatlak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada vücutta çatlak görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Rüyada vücudunda çatlak görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına inanılır.

Rüyada vücut çatlağı görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda çatlaklar görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet eder.

Rüyada çatlak bacak görmek anne babanın üzüntü duyacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işarettir.

Rüyada çatlak bardak görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments