Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum çatlağı görmek

Rüyada doğum çatlağı görmek

Rüyada doğum çatlağı görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğum çatlağı gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Rüyada doğum çatlağı görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalettir.

Rüyada vücudunda çatlak görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, mekân değiştireceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada evde çatlak görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek vefakar bir insan olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada çatlak yer görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, elinin de bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta çatlak görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments