Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta çatlak görmek

Rüyada bacakta çatlak görmek

Rüyada bacakta çatlak görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada bacakta çatlak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, süregelen bir ilişkiniz olsa bile dış maceralar sizi cezbedebilir.

Rüyada bacakta çatlak görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak bacak görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, her zaman çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek hayır duaları alınacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda çatlak görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çatlak el görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, gerginliğin biteceğine delalet eder.

Rüyada çatlak anahtar görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yer çatlağı görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments