Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak fincan görmek

Rüyada çatlak fincan görmek

Rüyada çatlak fincan görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada çatlak fincan gördüyseniz:

  • Aradığınız ürünleri karlı şekilde alabilirsiniz.

Rüyada çatlak fincan görmek hayaline kavuşacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatlak el görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta çatlak görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tavanı çatlak görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada evde çatlak görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, şansın yüze güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatlak topuk görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, elde bulunan imkânların artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments