Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak cam görmek

Rüyada çatlak cam görmek

Rüyada çatlak cam görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatlak cam gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada cam çatlağı görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada çatlak cam bardak görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Rüyada çatlak cam tabak görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak cam görmek iş hayatında saygı göreceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada deprem çatlakları görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada çatlak toprak görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, iftiraya maruz kalınacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada yerde çatlak görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments