Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında çatlak görmek

Rüyada karnında çatlak görmek

Rüyada karnında çatlak görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında çatlak gördüyseniz:

  • Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Rüyada karnında çatlak görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada evde çatlak görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda çatlaklar görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücut çatlağı görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet eder.

Rüyada deprem çatlakları görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yer çatlak görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlak dudak görmek çok büyük başarılar kazanacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments