Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak yol görmek

Rüyada çatlak yol görmek

Rüyada çatlak yol görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kazancınızın artacağına, para ve makam sahibi olacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına rivayet eder.

Rüyada çatlak yol gördüyseniz:

  • İletişime geçeceğiniz kişiler veya çıkacağınız seyahatler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çatlak yol görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, mevki edineceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet eder.

Rüyada çatlak cam bardak görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada çatlak dudak görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, büyüleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın çatlağı görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, borçları varsa ödeyeceğine delalettir.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatlak merdiven görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada çatlak ayak görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına işaret eder.

Rüyada çatlak beton görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments