Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak cam bardak görmek

Rüyada çatlak cam bardak görmek

Rüyada çatlak cam bardak görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatlak cam bardak gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememişişler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz.

Rüyada çatlak cam bardak görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına delalettir.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada çatlak bardak görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, hastaysa şifa bulacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam çatlağı görmek endişelerinin son bulacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak cam görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak cam tabak görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada evde çatlak görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments