Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde çatlaklar görmek

Rüyada evde çatlaklar görmek

Rüyada evde çatlaklar görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, lüks içinde olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret eder.

Rüyada evde çatlaklar gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Rüyada evi çatlak görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde çatlak görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işaret eder.

Rüyada evde çatlaklar görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada çatlak gözlük görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına rivayet eder.

Rüyada çatlak balkon görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına inanılır.

Rüyada yer çatlak görmek çok iyi işler ortaya konacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments