Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak bilezik görmek

Rüyada çatlak bilezik görmek

Rüyada çatlak bilezik görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak bilezik gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Rüyada çatlak bilezik görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında çatlak görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak gözlük görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi çatlak görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada vücut çatlağı görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada karın çatlağı görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments