Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan kaymak

Rüyada çatıdan kaymak

Rüyada çatıdan kaymak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan kaymak gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Rüyada çatıdan kaymak istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada silah ve çatışma görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, kurulu düzenin bozulacağına işarettir.

Rüyada evin çatısında yılan görmek güzel bir iş fırsatına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada çatıda yemek yemek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada askerlerin çatıştığını görmek rızkının azalacağına, attığı adımların boşa gideceğine, keyfin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments