Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatılarda koşmak

Rüyada çatılarda koşmak

Rüyada çatılarda koşmak başarılı bir kişi olunacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada çatılarda koşmak gördüyseniz:

  • Duyacağınız haberleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada çatılarda koşmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Rüyada çatıda koşmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, yeni iş kollarına girileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, bir anda yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatı görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami çatısı görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada çinko çatı görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işaret eder.

Rüyada okul çatısı görmek işlerinin karışacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments