Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çatılı ev görmek

Rüyada yeşil çatılı ev görmek

Rüyada yeşil çatılı ev görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, keyfin kaçacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine yorulur.

Rüyada yeşil çatılı ev gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yeniden yapılması gerekebilir ya da yeniden yapılması gerektiği söylenen şeylerin yeniden yapılmasına gerek olmayabilir.

Rüyada yeşil çatılı ev görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çatı görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, başarıları ile tanınacağına delalet eder.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatısı akan ev görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada çatıdan eve girmek ana baba duası alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına işarettir.

Rüyada evde çatışma görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı çatılı ev görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada ev çatıları görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments