Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatının delik olduğunu görmek

Rüyada çatının delik olduğunu görmek

Rüyada çatının delik olduğunu görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatının delik olduğunu gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Rüyada çatısı delik ev görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada delik çatı görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatının delik olduğunu görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada siyah delik görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada delik çaydanlık görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada karnını delik görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, şansının döneceğine inanılır.

Rüyada dişini delik görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada iğne deliği görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, başarılarının tadına varacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments