Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatısı akan ev görmek

Rüyada çatısı akan ev görmek

Rüyada çatısı akan ev görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çatısı akan ev gördüyseniz:

  • Sizi hazır olmadığınız kararlar almaya zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çatısı akan ev görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işarettir.

Rüyada akan çatı görmek hafif ve iyi hissedeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada akan ev görmek geçiminin yerinde olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damı akan ev görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tavanı akan ev görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, küskünlük yaşanacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada evde akan su görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada ev çatısı tamir etmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatılı ev görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments