Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan ev görmek

Rüyada akan ev görmek

Rüyada akan ev görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, mal kaybına uğrayacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada akan ev gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmekte gönüllü olmanız yeni arkadaşlıklar doğurabilir.

Rüyada çatısı akan ev görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada akan ev görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damı akan ev görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavanı akan ev görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde akan su görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada akan yeşil su görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, rakiplerin alt edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada musluktan akan su görmek ters giden durumların düzeleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, yeni planlar yapacağına yorulur.

Rüyada akan bulanık su görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments