Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan çatı görmek

Rüyada akan çatı görmek

Rüyada akan çatı görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, güç alacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada akan çatı gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Rüyada akan çatı görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, insanlara öncülük edeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada çatısı akan ev görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalet eder.

Rüyada az akan su görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan sıcak su görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, ortaklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavandan akan su görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek bazı kaynakların tükeneceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli akan dere görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, yaklaşan güzel günlere, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments