Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatılı ev görmek

Rüyada çatılı ev görmek

Rüyada çatılı ev görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, başarılarının artacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı işlere imza atacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Rüyada çatılı ev gördüyseniz:

  • Kadınlar, dikkatli olun.

Rüyada ev çatısını görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine alamet eder.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yüküne ortak olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet eder.

Rüyada ev çatısı tamir etmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalettir.

Rüyada çatısı akan ev görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada ev çatıları görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, güçten düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çatılı ev görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada çatısı açık ev görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev çatısına çıkmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, lükse ve konfora kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments