Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev çatısı yaptırmak

Rüyada ev çatısı yaptırmak

Rüyada ev çatısı yaptırmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, evlatlarından hayır bulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına alamet eder.

Rüyada ev çatısı yaptırmak gördüyseniz:

  • Kutlama yapılması gereken şeyler söz konusu olabilir.

Rüyada ev çatısı görmek alkış alacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev çatısını görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, gelişim içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatılı ev görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan eve girmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına alamet eder.

Rüyada ev çatısına çıkmak manevi olarak çok yıpranılacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatısı açık ev görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde çatışma görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments