Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi çatısız görmek

Rüyada evi çatısız görmek

Rüyada evi çatısız görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, aynı karşılığı alamayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada evi çatısız gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Rüyada çatısız ev görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada çatıdan eve girmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına alamet eder.

Rüyada ev çatısını görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, attığı her adımı düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada evi çatısız görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada çatısı açık ev görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, eline haram para geçeceğine, yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çatılı ev görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments