Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatının üstüne çıkmak

Rüyada çatının üstüne çıkmak

Rüyada çatının üstüne çıkmak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, hayıflanacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, kazancının katbekat artacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada çatının üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınız olayların gidişatını etkileyebilir.

Rüyada çatı üstüne çıkmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada çatının üstüne çıkmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalettir.

Rüyada çatı katına çıkmak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, saygın biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiremit çatıya çıkmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin çatısına çıkmak aradığı kişiyi bulacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işarettir.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina çatısına çıkmak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments