Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiremit çatıya çıkmak

Rüyada kiremit çatıya çıkmak

Rüyada kiremit çatıya çıkmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, beklenilen takdiri alacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiremit çatıya çıkmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Rüyada kiremit çatıya çıkmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıya kiremit dizmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına inanılır.

Rüyada çatıda kiremit görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı kiremit görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiremitli çatı görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kiremit atmak gözünün yaşını sileceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiremit kırmak onları gücendireceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, şansının da açık olacağına işarettir.

Rüyada kiremit dizmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments