Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin çatısına çıkmak

Rüyada caminin çatısına çıkmak

Rüyada caminin çatısına çıkmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ya da eşinizle konuşabileceğiniz ortamlar yaratın.

Rüyada caminin çatısına çıkmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami çatısını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Rüyada cami çatısı görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye inanılır.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zararlar edileceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatı çıkmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, anne baba duasının alınacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı üstüne çıkmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments