Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda sallanmak

Rüyada çatıda sallanmak

Rüyada çatıda sallanmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıda sallanmak gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Rüyada çatıda sallanmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dişlerinin sallandığını görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişimin sallandığını görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada dalda sallanmak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalyede sallanmak hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada el sallandığını görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments