Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı çatıştığını görmek

Rüyada silahlı çatıştığını görmek

Rüyada silahlı çatıştığını görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine işaret eder.

Rüyada silahlı çatıştığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Rüyada silahlı çatıştığını görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına inanılır.

Rüyada silah çatışması görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Rüyada silahlı çatışmada olmak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı çatışmaya girmek onların başarıları ile övüneceğine, sağlığının geri geleceğine, herkesin önünde olacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı çatışmanın ortasında kalmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı çatışmada vurulmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments