Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev çatıları görmek

Rüyada ev çatıları görmek

Rüyada ev çatıları görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hile ile mal elde edeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ev çatıları gördüyseniz:

  • Bazı hamlelerinizi gizlice gerçekleştirmek veya diğerlerinin işlerinize karışmasını engellemek amacında olabilirsiniz.

Rüyada yeşil çatılı ev görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev çatısına çıkmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize rivayet eder.

Rüyada çatıdan eve girmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ev çatı görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalettir.

Rüyada ev çatıları görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ev çatısı onarmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada ev çatısı tamir etmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı çatılı ev görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments