Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami çatısı görmek

Rüyada cami çatısı görmek

Rüyada cami çatısı görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet eder.

Rüyada cami çatısı gördüyseniz:

  • Neler sunabileceğinizi doğru düşünmeniz durumunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada cami çatısı görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada cami çatısını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, devlete hizmet etmeye, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada caminin çatısına çıkmak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulur.

Rüyada çatıdan birinin düştüğünü görmek kazancının da eksilmeyeceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada çatıyı yıkmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, yaşam refahının düşeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada çatıyı sökmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments