Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çinko çatı görmek

Rüyada çinko çatı görmek

Rüyada çinko çatı görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, aradığı çareleri bulacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, itibarını geri kazanacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işarettir.

Rüyada çinko çatı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni bilgiler veya gelişmeler sizi biraz sinirlendirebilir.

Rüyada çinko çatı görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada çinko tepsi görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada çinko tencere görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, zor bir durumda kalacağına, heveslerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada çinko görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, keyfin kaçacağına, markasını duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada çinko tabak görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işaret eder.

Rüyada ev çatıları görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işarettir.

Rüyada ahşap çatı görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, zorlukların bir anda biteceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatışmaya girdiğini görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments