Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda koşmak

Rüyada çatıda koşmak

Rüyada çatıda koşmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret eder.

Rüyada çatıda koşmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Rüyada çatıda koşmak rahat bir hayat sağlayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatılarda koşmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek çatıda olmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, iyi geçineceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evinin çatısı uçmak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatışma görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine inanılır.

Rüyada çatıda adam görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hastalıklarının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan kaçmak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments