Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı görmek

Rüyada çatı görmek

Rüyada çatı görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatı gördüyseniz:

  • Belli yapısal değişiklikler yapılması gerekiyorsa, ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır.

Rüyada çatışmada adam öldürmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada kendini evin çatısında görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada ev çatı görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına inanılır.

Rüyada silahlı çatışma yapmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına rivayet eder.

Rüyada yanan çatı görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada kiremitli çatı görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, aile hayatına adım atılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami çatısını görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işarettir.

Rüyada ev çatıları görmek ileride saygın bir kimse olacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments