Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan indiğini görmek

Rüyada çatıdan indiğini görmek

Rüyada çatıdan indiğini görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çatıdan indiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada çatıdan indiğini görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada kuran indiğini görmek prestij kazanılacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden indiğini görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolmuştan indiğini görmek küskünlüklerin oluşacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalettir.

Rüyada gökten koç indiğini görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada uçak indirmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments