Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak indirmek

Rüyada uçak indirmek

Rüyada uçak indirmek maddi çıkmazların biteceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, her anlamda güçleneceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada uçak indirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bir erkeğin davranışları kalbinizi kırabilir.

Rüyada uçaktan indiğini görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, evlerindeki huzurun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın denize indiğini görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak indiğini görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçakların indiğini görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine inanılır.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçak indirmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın suya indiğini görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, girilen yolda zarar edileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına inanılır.

Rüyada uçağı indirmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments