Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuştan indiğini görmek

Rüyada dolmuştan indiğini görmek

Rüyada dolmuştan indiğini görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, ağzının tadının bozulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolmuştan indiğini gördüyseniz:

  • Yaptığınız seçimler, aldığınız kararlar ya da devam ettiğiniz yollar akıllı olmaktan çok uzakta duruyor olabilir.

Rüyada dolmuştan indiğini görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kariyer sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolmuş görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşla gezmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı dolmuş görmek yeni yollara girileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolmuştan inmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dinde olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuşa görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, işyerini kapatacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments